Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Απείρανθος

Η Στέλλα μας υποδέχτηκε στο εργαστήριο του Απείρανθου, με υπέροχες μυρωδιές, για να πραγματοποιήσουμε τη συνέντευξη. Με πολλή αγάπη και μεράκι φτιάχνει 100% φυσικά προϊόντα χωρίς πρόσθετα χημικά. Δοκιμάσαμε την κρέμα χεριών με λεβάντα, το lip balm με άρωμα πορτοκάλι και σας τα συστήνουμε!


Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τις κεραλοιφές και πως έμαθες να τις φτιάχνεις;
 
Αυτό που μας λείπει σήμερα είναι ένας πιο φυσικός τρόπος ζωής, πιο απλός θα έλεγα. Έτσι επιδιώκοντας τη δική μου αυτάρκεια όσον αφορά στα καλλυντικά στράφηκα προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι που δεν μου ήταν ξένο αφού και η γιαγιά μου έφτιαχνε κεραλοιφές για συγγενείς και φίλους.

Τι υλικά χρησιμοποιείς στα προϊόντα σου;
 
Το κλειδί για κάθετί χειροποίητο είναι η ποιότητα των πρώτων υλών! Τις περισσότερες τις παρασκευάζουμε μόνοι μας πχ εκχυλίσματα, βάμματα, λάδια και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε το προμηθευόμαστε από μικρούς παραγωγούς των περιοχών της βόρειας Ελλάδας. 



Έχεις άλλους τρόπους να βγάζεις χρήματα;
 
Το κύριο μου επάγγελμα είναι μεταφράστρια.

Έχεις κάποια συμβουλή για κάποιο νέο άτομο που ετοιμάζεται να προχωρήσει με τις δικές του δημιουργίες;
 
Για οποιονδήποτε νέο που προσπαθεί να ξεκινήσει κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο σήμερα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αρκεί να έχουμε υπομονή και επιμονή.

Που μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα του Απείρανθου;
 

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στο facebook και προσεχώς σε επιλεγμένα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη προς το παρόν.




Μία συνταγή βήμα-βήμα από τον Απείρανθο για να φτιάξετε μόνοι σας κρέμα απολέπισης για τα πόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου